Created jtemplate joomla templates

Created jtemplate joomla templates

Stalno večja zahtevnost poklicnega življenja in zaposlenost družinskih članov onemogoča družinam, da v celoti prevzamejo skrb za starejše družinske člane. Vedno več starih ljudi želi jesen življenja preživeti na svojem domu.

Z občasno organizirano pomočjo na domu jim lahko omogočimo varnejše, lažje in bolj organizirano življenje v domačem okolju.

Zaupa nam že več kot petdeset uporabnikov.

Kot največji koncesionar  v pomurskem okolju se ob delu trenutno srečujemo s 55 uporabniki storitve pomoči na domu. Skozi leto so nihanja v številu uporabnikov pogosta, vendar lahko iz  večletnih izkušenj in naših statističnih podatkov podarimo, da storitve pomoči na domu z leti uporablja vedno več uporabnikov. Nekaj k temu prispeva sama struktura prebivastva, saj se slovensko prebivalstvo stara; so pa uporabniki v današnjem času tudi mnogo bolj obveščeni in se preko svojcev, prijateljev in tudi medijev, informirajo o različnih možnostih pomoči, ki so jim na voljo v t.i.  »jeseni življenja«.

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki, ki so nujni za delovanje spletne strani, so se naložili. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati poglejte Pogoji uporabe. Strinjam se, da se piškotki naložijo Da bi izvedeli več potrdite povezavo Pogoji uporabe.

Sprejmem piškotke s tega spletnega mesta

EU direktiva o piškotkih