Created jtemplate joomla templates

Created jtemplate joomla templates

Stalno večja zahtevnost poklicnega življenja in zaposlenost družinskih članov onemogoča družinam, da v celoti prevzamejo skrb za starejše družinske člane. Vedno več starih ljudi želi jesen življenja preživeti na svojem domu.

Z občasno organizirano pomočjo na domu jim lahko omogočimo varnejše, lažje in bolj organizirano življenje v domačem okolju.

KAKO DO STORITVE


V primeru, da se soočate s potrebo po pomoči na domu in imate stalno prebivališče v občinah Rogašovci, Apače, Radenci in Puconci, se po telefonu ali elektronski pošti obrnite na naši koordinatorki pomoči na domu.

Za občini Rogašovci in Apače: Brigita RECEK, univ. dipl. soc. del., 041-969-010
Za občini Puconci in Radenci: Zdenka GJERGJEK, dipl. soc. del., 070-336-504

Koordinatorka se bo skupaj z Vami dogovorila za termin obiska na domu,  kjer se bo seznanila z Vašimi potrebami in željami.

Koordinatorka Vam bo predstavila Zavod DOMANIA, storitve pomoči na domu,  način izvajanja in ceno storitve.

V primeru odločitve uporabnika za storitev se podpiše dogovor o izvajanju storitve, na podlagi katerega se storitev izvaja.

 

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki, ki so nujni za delovanje spletne strani, so se naložili. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati poglejte Pogoji uporabe. Strinjam se, da se piškotki naložijo Da bi izvedeli več potrdite povezavo Pogoji uporabe.

Sprejmem piškotke s tega spletnega mesta

EU direktiva o piškotkih